Sıra No | Belge No (Certificate Number) | Üretim/Hizmet Yeri Adresi (Adress of The Manufacturing Place) | Marka Adı (Trademark) | TS No/Regülasyon No (Related Standard) | Ürün/Hizmet/Laboratuvar Kapsamı (Scope of Certificate) | İngilizce Kapsam (Scope in English) |
1 | 026569-HG-05/01 | BASKİL YOLU 6. KM/ELAZIĞ/TÜRKİYE | BANVIT | TS OIC/SMIIC 1 (30.09.2019) |
ET VE ET ÜRÜNLERİ (BEYAZ ET) ÜRÜN GRUBUNDA:
(EL İLE KESİM YAPILMAKTADIR.);
- TAVUK ETLERİ - PARÇALANMIŞ, PARÇALANMAMIŞ
- TAVUK - SAKATAT
|
“Product Group: Meat and Meat Products-Poultry Meats(Slaughtering Made By Hand)
Chicken Meat -Whole Chicken
Chicken Meat Pieces-Drumstick, Wings, Thigh,Breast e.t.c
Chicken -Giblets”
|